Nieuwsbericht

Contactpersoon:
Ellen-Joan Wessels adviseur
Telefoon: 06 - 13 27 67 62
E-mail: ejwessels@ncj.nl

Koplopers LPK gezocht!

woensdag 31 juli 2019

In 2018 heeft het NCJ, samen met innovatiepioniers uit de JGZ en inspecteur Frank van Leerdam, video’s gemaakt over het Landelijk Professioneel Kader (LPK). Deze video’s behoren tot de best bekeken video’s op het NCJ youtube kanaal in 2018. De video’s geven antwoord op vragen over LPK uit het veld. Ook dit jaar willen we de toepassing van het Landelijk Professioneel kader in beeld brengen. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Tijdens het Kennisnetwerk JGZ over het LPK in 2018 werd de toepassing van het Landelijk Professioneel Kader besproken. In samenwerking met JGZ Zuid-Holland West, de innovatiepioniers, het NCJ en Inspecteur Frank van Leerdam, is besloten een aantal video’s te maken die antwoord geven op vragen over het LPK uit het veld. Deze video’s zijn tijdens het kennisnetwerk JGZ 2018 voor het eerst vertoond. De inspecteur was aanwezig zodat iedereen aanvullende vragen kon stellen.

Ook dit jaar gaan we samen met koplopers uit het veld het Landelijk Professioneel Kader (LPK) in beeld brengen. Graag komen we in contact met JGZ-organisaties die al een flink eind op weg zijn met het werken volgens het LPK. Het doel van de video’s is het zichtbaar maken van goede voorbeelden en daarmee elkaar inspireren en leren van elkaars ervaringen. Zodat iedereen daar zijn/haar voordeel mee kan doen.

Meedoen?

We gaan in september middels een tweede serie video’s 5 koplopers in beeld brengen. Heb je goede LPK voorbeelden om te delen? Mail deze dan voor 1 september 2019 naar Ellen-Joan Wessels via ejwessels@ncj.nl. Voor meer informatie, bel gerust 06 - 13 27 67 62.