Nascholing 'Gezond en gelukkig'

In de praktijk zie je ongetwijfeld kinderen met onbegrepen en langdurige (buik)klachten verschijnen?! Op 3 februari 2020 organiseert Hero Baby, in samenwerking met Dr. Judith Kocken en NCJ-adviseur Wico Mulder, een inspirerende middag over dit onderwerp. Want wat zijn nu precies die onbegrepen en langdurige (buik)klachten en hoe vaak komt het voor? Daarnaast gaan we in op wat de rol is van het kind, maar ook wat jouw rol hierbij is als professional.
Datum
3 februari 2020
Tijd
17.45 - 21.30 uur
Locatie
Soesterberg
Kosten
€60,-

NCJ-adviseur Wico Mulder en dr. Judith Kocken delen de laatste inzichten over een effectieve communicatie tussen jeugdartsen en -verpleegkundigen en andere (para)medische betrokkenen (school, psychologen, gezin, sport) in de vorm van multidisciplinaire kennisuitwisseling, bij de behandeling van kinderen met langdurige en onbegrepen (buik)klachten. Inge Tissen zal als voorzitter de middag leiden.

Het doel van deze middag is het vergroten en verbeteren van de deskundigheid en het medisch handelen t.a.v. onbegrepen en langdurige (buik)klachten aan de hand van de laatste kennis en wetenschappelijke inzichten (evidence based medicine).

Lees meer informatie en bekijk het programma > 

Bekijk ook:

Contactpersoon

Wico Mulder

Telefoon: 06 - 28 35 88 71

E-mail: wmulder@ncj.nl

Deel dit met je netwerk