JGZ-projectleiders Kansrijke Start

Ben jij werkzaam binnen de JGZ en verantwoordelijk voor Kansrijke Start als projectleider of coördinator dan willen we graag met jou in gesprek.
Datum
24 november 2020
Tijd
13.00 - 15.00 uur
Locatie
Online
Kosten
Nvt.

Heb jij in jouw GGD of JGZ-organisatie een stimulerende rol voor het landelijk actieprogramma Kansrijke Start? Bijvoorbeeld als trekker, coördinator, projectleider? Dan bieden we je de gelegenheid om anderen in deze rol te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Uit navraag bij enkele projectleiders blijkt dat daar behoefte aan is. Samen met Annet Roose- Van Leijden van de GGD regio Utrecht en Petra Kletter van het NCJ gaan we met elkaar in gesprek.

We gaan het onder andere hebben over:

  • Hoe vul jij je rol in?
  • Wat zijn knelpunten waar je tegenaan loopt? Welke succesfactoren wil je delen?
  • Hoe zie je de borging van Kansrijke Start in jouw organisatie voor je?

Na afloop ben je geïnspireerd met diverse ideeën vanuit het hele land, waar je in jouw regio mee verder komt. Bovendien breid je je netwerk uit.

De online ontmoeting is op dinsdag 24 november van 13.00-15.00 uur. Als je je nog niet bij Petra hebt aangemeld, kun je je aanmelden door haar een mail te sturen: pkletter@ncj.nl. Je kunt dan ook meteen aangeven over welke onderwerpen jij met jouw collega’s in gesprek wilt gaan. Na aanmelding ontvang je uiterlijk een week voorafgaand aan de bijeenkomst het programma en een link voor deelname aan de bijeenkomst.

Contactpersoon

Petra Kletter

Telefoon: 06 - 53 97 58 14

E-mail: pkletter@ncj.nl

Deel dit met je netwerk