JGZ Live! - Een kijkje achter de schermen bij 24/7

JGZ Live! is het online actualiteitenprogramma voor managers, staf- en beleidsmensen en professionals in de Jeugdgezondheid. Met wekelijks interessante gasten, actuele thema’s en inspirerende gespreksonderwerpen.
Datum
13 oktober 2020
Tijd
15:00-16:30 uur
Locatie
online, via Zoom

Programma


Drie JGZ-organisaties zijn sinds een halfjaar 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Ouders kunnen bij deze organisaties ’s avonds, ’s ochtends vroeg, in het weekeinde en in een enkel geval in de nacht hun zorgen delen en een luisterend oor ervaren. Met praktische tips kan soms medicalisering worden voorkomen.

CJG Rijnmond, JGZ Zuid-Holland West en de GGD Twente, de drie betrokken organisaties, merken dat de dienstverlening voorziet in een behoefte. Het streven is dat de jeugdgezondheidszorg op korte termijn in heel Nederland 24/7 bereikbaar is. Op die manier spelen we in op de ouders van nu, en ontwikkelt de jeugdgezondheidszorg mee met de veranderende samenleving. Zelf zijn we ook gewend om op elk moment van de dag, als dat nodig is, de Wegenwacht  te kunnen bellen, of de Huisartsenpost.

In JGZ Live! op dinsdag 13 oktober krijg je een kijkje achter de schermen van 24/7. Welke vragen worden er buiten bureautijden gesteld? En heeft het inderdaad meerwaarde om ’s avonds en ’s ochtends vroeg beschikbaar te zijn? Hoe gaat het dan werken als ook jouw JGZ-organisatie 24/7 bereikbaar is?

Aanmelden

Meld je aan voor JGZ Live! >

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen-Joan Wessels via ejwessels@ncj.nl.

 

Contactpersoon

Ellen-Joan Wessels

Telefoon: 06 - 13 27 67 62

E-mail: ejwessels@ncj.nl

Deel dit met je netwerk