JGZ Live!

JGZ Live! is het online actualiteitenprogramma voor managers, staf- en beleidsmensen en professionals in de Jeugdgezondheid. Met wekelijks interessante gasten, actuele thema’s en inspirerende gespreksonderwerpen.
Datum
28 september 2021
Tijd
15:00 - 16:30 uur
Locatie
Online, via Zoom
Kosten
N.v.t.

Programma

Binnen de pijler gezondheid spreken we over de leer- en leefomgeving van kinderen en een JGZ die niet alleen selectieve en geïndiceerde preventie biedt maar haar kennis en kunde over preventie ook buiten de spreekkamer inzet.

In deze JGZ Live! nemen Gezonde School-adviseurs jullie mee in hun programma en de ambities voor de toekomst. Ook verkennen zij met jullie hoe je als JGZ-professional ook een Gezonde School-ambassadeur kunt zijn.

Heb jij goede voorbeelden van samenwerkingen tussen de Gezonde School-adviseur en de JGZ of ideeën waarbij we de gezonde leer-en leefomgeving van kinderen kunnen verbeteren? Neem dan contact op met NCJ-adviseur Ellen-Joan Wessels.

Aanmelden


Meld je aan >

Meer informatie

Voor meer informatie over JGZ Live! ga je naar de JGZ Live! pagina of kun je contact opnemen met Ellen-Joan Wessels via ejwessels@ncj.nl.

Contactpersoon

Ellen-Joan Wessels

Telefoon: 06 - 13 27 67 62

E-mail: ejwessels@ncj.nl

Deel dit met je netwerk