Expertmeeting schoolverzuim (via video-verbinding)

Ben jij aandachtsfunctionaris schoolverzuim binnen je JGZ-organisatie of zou je dit willen worden? Neem dan deel aan de expertmeeting. Hier ontmoet je andere aandachtsfunctionarissen en geven we samen inhoud aan het actieplan schoolverzuim. Wegens de COVID-19 maatregelen hebben we besloten om deze meeting, bij voldoende interesse, uit te voeren via een video-verbinding.
Datum
31 maart 2020
Tijd
13:30-15:00 uur uur
Locatie
NCJ, Churchilllaan 11, Utrecht

Als expert op het gebied van schoolverzuim binnen de jeugdgezondheidszorg ken je als geen ander het belang van tijdig handelen bij zorgelijk verzuim. In de halfjaarlijkse expertmeeting besteden we aandacht aan actueel nieuws en wetenswaardigheden en bieden we een podium aan deskundigen op een specifiek gebied. In plaats van de voor 31 maart geplande bijeenkomst in Utrecht, beleggen we de Expertmeeting Verzuim via internet:

Deze eerste Expertmeeting Verzuim via internet wordt ingevuld door Ingrado, de landelijke vereniging rond leerplicht en RMC. Selma Hulst en René Halberstadt gaan met ons in gesprek over samenwerking rond het voorkomen en begeleiden van verzuim. We gaan daarbij in op de Methodische Aanpak Schoolverzuim (MAS) en de aansluiting op methodieken om verzuim aan te pakken zoals M@ZL.

We starten om 13:30 uur met het programma en ronden uiterlijk 15:00 uur af.

Aanmelden en meer informatie

Wil je deelnemen aan de Expertmeeting Verzuim via internet? Schrijf je in via dit formulier. Voor vragen kun je contact opnemen met NCJ-adviseur Peter Hulsen via phulsen@ncj.nl. Na ontvangst van je inschrijving bezorgen we je per mail de toelichting over hoe je op 31 maart via internet aan de bijeenkomst kunt deelnemen. Accreditatie voor deze expertmeeting is aangevraagd.

Contactpersoon

Peter Hulsen

Telefoon: 06 - 11 88 26 60

E-mail: phulsen@ncj.nl

Deel dit met je netwerk