Expertmeeting JGZ en Onderwijs

Ben jij als JGZ-er of andere professional betrokken bij leerlingen in het onderwijs en/of expert op het gebied van schoolverzuim? Dan ken je als geen ander het belang van preventief en tijdig handelen, in samenwerking met de professionals vanuit de school. In de regelmatig plaatsvindende Expertmeeting JGZ en Onderwijs besteden we aandacht aan actueel nieuws en wetenswaardigheden en bieden we een podium aan deskundigen op een specifiek gebied. In de periode waarin de corona-maatregelen van kracht
Datum
28 oktober 2020
Tijd
15:00 uur
Locatie
Via Zoom
Kosten
N.v.t.

Ik meld mij aan >

Leerlingen met een chronische aandoening

In de Expertmeeting op 28 oktober gaan we nader in op de begeleiding van leerlingen met een chronische aandoening. We gaan in gesprek met Simone Kienhuis, jeugdarts bij de GGD Twente, over de rol van de JGZ in samenwerking met de school in relatie tot leerlingen een chronische aandoening. Over een tweede inleider berichten we de deelnemers nader.

Aanmelden en meer informatie

Wil je deelnemen aan de online Expertmeeting JGZ en Onderwijs? Schrijf je via dit formulier. Voor vragen kun je contact opnemen met Peter Hulsen via phulsen@ncj.nl. Na ontvangst van je inschrijving ontvang je per mail een Zoom-link voor de meeting. Accreditatie voor deze expertmeeting is helaas niet beschikbaar.

Reserveer alvast de volgende Expertmeeting JGZ en Onderwijs in je agenda!

De volgende Expertmeeting vindt plaats op vrijdagochtend 6 november, vanaf 10:30. Het thema van die bijeenkomst wordt dwang en drang in het onderwijs. Je ontvangt te zijner tijd weer een uitnodiging. Wellicht wil je datum en tijdstip alvast reserveren in je agenda?

We starten om 13:30 uur met het programma en ronden uiterlijk 15:00 uur af.

 

Contactpersoon

Peter Hulsen

Telefoon: 06 - 11 88 26 60

E-mail: phulsen@ncj.nl

Deel dit met je netwerk