De Week van de Opvoeding

Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk maar soms best lastig. Daarom staat de Week van de Opvoeding in het teken van opvoeden en ouderschap. Ouders én professionals die te maken hebben met opvoeden staan er niet alleen voor. De Week draait om ontmoeting en uitwisseling van kennis tussen ouders, medeopvoeders en professionals.
Datum
5 oktober 2020 - 11 oktober 2020
Tijd
--,-- uur
Locatie
Landelijk

Thema: Staan en Opvallen

Hoewel de maatschappelijke druk toeneemt, zijn ouders bovenal weerbaar en veerkrachtig. Welke factoren zorgen ervoor dat ouders zich fijn voelen in het ouderschap? En hoe kunnen professionals hier een versterkende rol in spelen? Want wanneer het goed gaat met de ouder, gaat het ook vaak goed met het kind. Opvoeden is hard werken. Soms gaat het met vallen en opstaan. Maar het is vooral ook genieten. Daarom zeggen we ‘Staan en Opvallen’.

Programma

In de week van de Opvoeding kun je in heel Nederland workshops, webinars, lezingen of andere activiteiten bezoeken. Benieuwd naar wat jij kan doen? Bekijk het activiteitenoverzicht op de website van de Week van de Opvoeding.

Doe mee!

De Week is een mooi moment om de handen ineen te slaan. Iedereen kan meedoen aan de Week van de Opvoeding door zelf een activiteit te organiseren of een activiteit te bezoeken. Heb jij een idee? Geef je activiteit door

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie en gratis promotiemateriaal de website van de Week van de Opvoeding.

Deel dit met je netwerk