Congres Jeugd in Onderzoek

Jeugd in Onderzoek is al veertien jaar dé ontmoetingsplek voor iedereen die betrokken is bij de jeugdsector. Het congres vindt plaats op donderdag 24 mei 2018, op een nieuwe locatie: Hotel Casa in Amsterdam. Het thema van deze editie is: Weten, leren en doen wat werkt.
Datum
24 mei 2018
Tijd
8.00 uur
Locatie
Hotel Casa Amsterdam
Kosten
€ 125,-

Het doel van het congres is kennisuitwisseling, prikkelen van duurzame kennisontwikkeling en het stimuleren van het gebruik van kennis door professionals, gemeenten, onderwijs en opleidingen. Zodat ouders en jeugd daarvan profiteren. De meerwaarde zit vooral in het verbinden van kennis uit onderzoek, de professionele praktijk en de ervaring van cliënten. Inspiratie komt uit onderlinge interactie en het netwerken tussen betrokkenen in het jeugddomein.

Voor wie?
Jeugd in Onderzoek is dé ontmoetingsplek voor iedereen die betrokken is bij de jeugdsector. Ben je onderzoeker op een universiteit of bij een praktijkinstelling? Praktijkprofessional in de JGZ, Jeugdzorg, Sociaal werk of GGZ? (beleids)medewerker bij een instelling, gemeente of landelijke overheid? Werkzaam in het onderwijs (PO/VO) of bij opleidingen (MBO/HBO/Universiteit)? Medewerker bij een kennisinstituut, gezondheidsfonds of zorgverzekeraar, adviseur of consultant? Je bent van harte uitgenodigd om bij te dragen en/of deel te nemen aan Jeugd in Onderzoek 2018.

Door wie?
Het congres Jeugd in Onderzoek wordt georganiseerd door het NCJ, het NJi, NRO, TNO en ZonMw.

Programma en aanmelden
Het programma kun je vinden op de website van Jeugd in Onderzoek

Aanmelden voor het congres Jeugd in Onderzoek is mogelijk vanaf half februari 2018 via de website.

Indienen deelsessies
Dit congres is de aangewezen plek om je kennis en ervaring met anderen te delen. Heb je onderzoeksresultaten die je wilt delen?
Dien een mogelijke deelsessie voor 9 januari in. 

Accreditatie
Voor Jeugd in Onderzoek is accreditatie in aanvraag. 

Contactpersoon

Ondine Engelse

Telefoon: 06 - 53 97 60 45

E-mail: oengelse@ncj.nl

Deel dit met je netwerk