Congres eerstelijnszorg en wijkteams

Het tweede nationale congres over innovatieve voorbeelden van samenwerking tussen sociaal domein en medisch domein vindt plaats op 4 oktober 2018. Nadruk zal vooral liggen op wat we kunnen leren van goede voorbeelden rond samenwerking en hoe we deze kunnen implementeren en borgen. Er zijn plenaire voordrachten, themagerichte workshops en actuele flitspresentaties. NCJ-adviseur Marga Beckers geeft tijdens dit congres een workshop samenwerking tussen de JGZ en sociale wijkteams.
Datum
4 oktober 2018
Tijd
8.30-17.00 uur
Locatie
Galgenwaard Utrecht Herculesplein 241 Utrecht.
Kosten
Vroegboekkorting tot en met 19 augustus 2018: 275 euro (btw-vrij). Vanaf 20 augustus 2018: 325 euro (btw-vrij).

Workshop van NCJ-adviseur Marga Beckers
Het thema van de workshop van Marga is 'Jeugd: Goede voorbeelden van samenwerking tussen jeugdgezondheidszorg en sociale wijkteams'. Een goede samenwerking is belangrijk in het jeugddomein. Door de transitie heb je vaak te maken met nieuwe partners waarmee je gaat samenwerken. Hoe pak je dat slim aan? Wat weten we uit de literatuur over samenwerken? Welke factoren zijn belangrijk? En hoe vertaal je die naar de praktijk?

Samenwerken is niet nieuw; we doen het al eeuwen. In deze workshop staan we kort stil bij wat we weten over samenwerken, laten we ons inspireren door goede voorbeelden uit de praktijk en gaan we in gesprek over knelpunten die we ervaren.

Voor wie?

Het congres over samenwerking tussen eerstelijnszorg en wijkteams op 4 oktober 2018 is bedoeld voor zorg- en welzijnsprofessionals (artsen, specialisten, paramedici, sociaal werkers), zorgmanagers, bestuurders, beleidsmedewerkers van Ros’en en huisartsenpraktijken, medewerkers van zorgverzekeraars, projectleiders, beleidsambtenaren, brancheorganisaties, patiëntengroeperingen en alle anderen die op zoek zijn naar mogelijkheden om een succes te maken van de samenwerking tussen sociaal- en medische domein.

Bekijk de congreswebsite en meld je aan

Contactpersoon

Marga Beckers

Telefoon: 06 - 53 97 53 19

E-mail: mbeckers@ncj.nl

Deel dit met je netwerk