Congres Motorische Ontwikkeling

19 januari 2018

De ontwikkeling van kinderen gaat op de diverse domeinen, waaronder motoriek en cognitie, normaal gesproken vanzelf. Soms echter niet.
Waar moet je dan als hulpverlener op letten? Wat zijn symptomen die kunnen helpen in de beslissing om een kind met zijn ouders door te sturen? Welke adviezen moet je geven? Wat is te behandelen en op welke manier? Betere patroonherkenning zal voor kind en ouders leiden tot snellere diagnose en zo mogelijk behandeling. Het verbeteren van het herkennen van deze afwijkende beelden gebeurt deels met hulp van filmbeelden. Daarnaast is er aandacht voor behandeling, zoals interventies betreffende motorisch leren: goed zitten en hoe een kind te helpen binnen het onderwijs.

Starttijd
8:45 uur
Locatie
Congrescentrum Reehorst. Bennekomseweg 24. 6717 LM Ede
Kosten
Het inschrijfgeld bedraagt bij vroegboeken en betalen (tot 3 weken van te voren) €179,- voor verpleegkundigen en €199,- voor overigen. Bij inschrijven binnen 3 weken voorafgaand aan de datum van de bijeenkomst wordt het inschrijfgeld met €30,- verhoogd. Bij 4 of meer tegelijk inschrijvende en betalende deelnemers van dezelfde organisatie geldt een korting van €20,- per deelnemer.

Contactpersoon

Bettie Carmiggelt

Telefoon: 06 - 53 97 55 82

E-mail: bcarmiggelt@ncj.nl

Deel dit met je netwerk